Thursday, March 10, 2011

GA Izdihar shoppe

jom lah joint ga dari izdihar
kali ni...nak memperkenalkan blogshoppe yang baru diwujudkan...
http://izdiharshoppe.blogspot.com/
blogshoppe ini bermula dengan produk pertamanyer iaitu TUNGKU MODEN / BANTAL PANAS
dan dengan itu...sebagai permulaan untuk promosi dan memperkenalkan blogshoppe ni...
GA pertama akan dilancarkan bermula hari ini... :)

Syarat Penyertaan:

1. Buat entry khas bertajuk "GA izdiharshoppe" - done
2. Dalam entry tu mention link blog http://izdiharshoppe.blogspot.com/
3. Follow BLOG INI dan BLOG INI utk mengetahui perkembangan GA ini (tiada paksaan...kalo nak letak dalam bloglist pon dialu2kan...)
4. Copy banner kat atas tu letak dalam entry dan sidebar...jgn lupa backlink yer...
5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan - done
6. Tinggalkan link contest korang kat entry ni... :) - done
7. Nyatakan blog Referral dalam entry korang or kat comment entry ni yer.. - referral Akma


Kategori Pemenang:
1. Referral Tertinggi - 1 x
2. Join Contest Sahaja - 1 x
3. Join Contest dan beli Tungku Moden - 1 x
4. Cabutan Bertuah - 3x
5. Hadiah Tambahan - 5x


Hadiah:
Kategori 1:
Set Tungku Moden bernilai RM40

Kategori 2:
Wang Tunai Bernilai RM20

Kategori 3:
Wang Tunai Bernilai RM10

Kategori 4:
FM Abu Dhabi

Kategori 5:
Voucher pembelian 10% untuk Tungku Moden

maknanyer akan ada 11 pemenang untuk GA kali nih....

Nak tengok kebaikan TUNGKU MODEN ni klik gambar yer... :)

gudluck korang... sudi2 la join.. :)

GA berlangsung dari 10 mac 2011 hingga 10 April 2011 (1 bulan )
Referralnya adalah  Akma

Shida nak tag : 1. NA
                               2. AZLINA
                       3. RIN

1 comment: